Επισκευή Κλιματιστικών – Air Condition | Ψυκτικός Αθήνα

επισκευη-κλιματιστικων-ψυκτικος-αθηνα
Επισκευή Κλιματιστικών – Ψυκτικός Αθήνα κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – Air Condition στον χώρο σας

Επισκευή Κλιματιστικών – Air ConditionΨυκτικός Αθήνα

Στο Psyktikos.Net ειδικευόμαστε στο service και στην εγκατάσταση air condition συστημάτων. Διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, ώστε να εκτελέσουμε σωστά την εγκατάσταση ή την επισκευή του κλιματιστικού σας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χημικός Καθαρισμός Μαζί με Φρέον, μόνο 20€ !

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα θέρμανσης και air condition, ή να συντηρήσετε την υπάρχουσα μονάδα σας, προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους ιδιωτικούς και εταιρικούς πελάτες μας.

Επισκευή Κλιματιστικών & Θέρμανσης

Η επισκευή κλιματιστικών της κατοικίας ή της επιχείρησής σας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από τους πεπειραμένους ψυκτικούς μας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη σχετικά με το service των κλιματιστικών σας, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, καθώς θα ανταποκριθούμε άμεσα και αξιόπιστα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Γνωρίζουμε ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού αποτελούν σημαντικό μέρος τη καθημερινότητάς σας, για αυτό και αφιερώνουμε αρκετό χρόνο να μας μιλήσετε, ώστε να κατανοήσουμε το τεχνικό πρόβλημά σας σε βάθος. Δεσμευόμαστε να κρατάμε τις τιμές προσιτές για κάθε εργασία επισκευής που αφορά το service air condition.

episkevi-klimatistikou-psyktikos

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τα παρακάτω:

Επισκευή Κλιματιστικού Θέρμανσης

Κάνοντας συντήρηση & καθαρισμό του κλιματιστικού σας σε τακτά χρονικά διαστλημτα, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την θέρμανση του σπιτιού σας.

Επισκευή ΚλιματιστικώνΨυκτικός Αθήνα

Γνωρίζουμε ότι τα συστήματα κλιματισμού λειτουργούν για πολλές ώρες, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, για να διατηρήσουν τον χώρο σας δροσερό. Για αυτόν τον λόγο, σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα χαλάσουν και θα χρειαστούν ειδική βοήθεια από κάποιον επαγγελματία.

Αν το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί, είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε. Προσφέρουμε επισκευές κλιματιστικών στην Αθήνα και σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν έμπειρο ψυκτικό.

Για όλες τις ανάγκες του κλιματισμού, επικοινωνήστε με τους εξειδικευμένους ψυκτικούς μας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση παρέχουμε υπηρεσίες για τη συντήρηση, την επισκευή και την εγκατάσταση του κλιματισμού σας σε προσιτές τιμές.

Εγκατάσταση AC Συστήματος και Επισκευή Κλιματιστικών

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία πάνω στην τεχνολογία των συστημάτων κλιματισμού, την οποία και παρέχουμε στους πελάτες μας μέσα υπηρεσίες, που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες τους.

Στο Psyktikos.Net εξειδικευόμαστε  στις επισκευές κλιματιστικών και συστημάτων ψύξης.

Συγκεκριμένα, εκτελούμε εργασίες που αφορούν:επισκευη-εγκατασταση-κλιματιστικο-ψυκτικος

  • Κλιματιστικά Δαπέδου – Κλιματιστικά Τοίχου
  • Επισκευή Κλιματιστικά Κεντρικά
  • Multi Κλιματιστικά
  • Κλιματιστικά Συμβατικά
  • Επισκευή Inverter κλιματιστικά

Εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένων:

ψυκτικος-αθηνα-μαρκες-κατασκευαστεςΕπισκευές Service Κλιματιστικών Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson

κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – τεχνικός Ψυκτικός Αθήνα ψυκτικός στον χώρο σας.

Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με τους ειδικευμένους ψυκτικούς μας.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα κλιματιστικά είναι:

συντήρηση κλιματιστικού

  • Συμπλήρωμα με φρέον και ψυκτικό υγρό της μονάδας (αν χρειαστεί)
  • Καθαρισμός φίλτρων αέρα – περσίδων
  • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
  • Καθαρισμός των ανεμιστήρων
  • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
  • Καθαρισμός των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με ειδικό υγρό

Τα πιο συχνά προβλήματα κλιματιστικών είναι:

  • Έλλειψη ψυκτικού υγρού
  • Ανεπαρκής συντήρηση
  • Ηλεκτρική ανεπάρκεια
  • Προβληματικοί αισθητήρες
  • Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
  • Κατεστραμμένη πλακέτα