Επισκευή Ψυγείου | Ψυκτικός Αθήνα

Επισκευή Ψυγείου – Service Ψυκτικός Αθήνα 
Επισκευή Ψυγείου-Ψυκτικός Αθήνα
Επισκευή Ψυγείου | Ψυκτικός Αθήνα
Επισκευή Ψυγείου – Service Ψυκτικός Αθήνα κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – τεχνικός ψυκτικός στον χώρο σας

Επισκευή Ψυγείου – Service | Ψυκτικός Αθήνα

Ο ψυκτικός Αθήνα ειδικεύεται στις επισκευές ψυγείων – service ηλεκτρικών συσκευών. Εάν χρειάζεται το ψυγείο σας επισκευή, καλέστε μας αμέσως! Παρέχουμε γρήγορες λύσεις σε προσιτές τιμές σε επισκευές – service ψυγείων. Εάν δεν γνωρίζετε τη βλάβη, σας παρέχουμε Δωρεάν εκτιμήσεις με την επισκευή!

Είτε το ψυγείο σας δεν έχει καλή ψύξη, είτε οι πόρτες δεν κλείνουν ή η παγομηχανή είναι σπασμένη, ένας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς επισκευής ψυγείων μας θα φτάσει στο σπίτι σας, μέσα σε λίγες ώρες. Καμία δουλειά για την συντήρηση, εγκατάσταση και επισκευή ψυγείων δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή για τον Psyktikos.Net

επισκευη-ψυγειων-DAEWOO

Το ψυγείο σας δουλεύει συνέχεια για να κρατήσει το φαγητό σας με ασφάλεια διατηρημένο με απλή ψύξη, έτσι δεν είναι καμία έκπληξη το γεγονός ότι ακόμη και τα υψηλής ποιότητας ψυγεία μερικές φορές μπορούν να χαλάσουν και να θέλουν επισκευή.
επισκευη-ψυγειων-daewoo

Εάν αντιμετωπίζετε ένα ψυγείο που δεν έχει καλη ψύξη, κάνει περίεργους θορύβους, ή απλώς φαίνεται να δυσλειτουργεί, καλέστε αμέσως.

Παρέχουμε επαγγελματική  εξυπηρέτηση για Επισκευές Ψυγείων Παντός Τύπου, μέσα και γύρω από την Αττική. Είμαστε δεσμευμένοι να σας παρέχουμε την έγκαιρη και ακριβή γνωμάτευση για την βλάβη του ψυγείου σας καθώς και την άμεση επιδιότθωση του. Επομένως, μην περιμένετε μέχρι όλα τα τρόφιμα στο ψυγείο σας έχουν χαλάσει: επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για την Επισκευή Ψυγείου σας και την εξυπηρέτηση που σας αξίζει.

Επισκευή Ψυγείου – Service και Ψυκτικές Υπηρεσίες αυθημερόν | Ψυκτικός Αθήνα

Το ψυγείο σας λειτουργεί μέρα και νύχτα οπότε συχνά μπορεί να υποκύψει σε απλή φθορά.
Θα βρούμε την πηγή του προβλήματος και, στη συνέχεια, θα την εξαλείψουμε πλήρως ώστε να επισκευαστεί το ψυγείο σας και να λειτουργεί σαν καινούργιο.

Συμβουλευετείτε μας για μία επαγγελματική επιθεώρηση της βλάβης σας!

Προσπαθώντας, από κάποιον μη επαγγελματία, να εντοπιστεί η βλάβη μπορεί να γίνει το πρόβλημα χειρότερο και εκεί που θέλατε να γλυτώσετε κάποια χρήματα να σας βγει στο τέλος πολύ πιο ακριβά.

Επιλέξτε Εξειδικευμένους Επισκευαστές Συσκευών για την καλή λειτουργία του ψυγείου σας, άμεσα και οικονομικά. H επισκευή service ψυγείων γίνεται στον χώρο σας απο έμπειρο ψυκτικό με πολυετή εμπειρία και χρησιμοποίηση γνήσιων ανταλλακτικών.

Psyktikos.Net (Ψυκτικός Αθήνα) για Επισκευές Ψυγείων, συστήματα ψύξης και Service όλων των ηλεκτρικών συσκευών. Συγκεκριμένα επισκευάζουμε:

Επισκευή Ψυγείου-ψυκτικος-αθηνα

– Αλλαγή στο σωληνάκι νερού DAEWOO: Αλλάζουμε το σωληνάκι νερού και τοποθετούμε καλύτερης τεχνολογίας. — Συμπλήρωση υγρού freon για ψυγεία που είναι μια από τις πιο συχνές περιπτώσεις συντήρησης του ψυγείου. Η έλλειψη φρέον μειώνει την απόδοση του κινητήρα με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερη ενέργεια να καταναλώσει και περισσότερα χρήματα για το ίδιο αποτέλεσμα ψύξης.
– Αλλαγή τριχοειδή εκτόνωσης υγρού χρησιμοποιώντας εργοστασιακό νούμερο για να επιτύχουμε χαμηλή ψύξη.
– Ετήσιο service στο ψυγείο σας

Οι συχνότερες βλάβες των ψυγείων είναι οι εξής:

 • Μυρίζει το ψυγείο
 • Το ψυγείο κάνει πάρα πολύ θόρυβο
 • Χάλασαν τα λάστιχα του ψυγείου
 • Τρέχει νερό εσωτερικά του ψυγείου
 • το ψυγείο πιάνει πάγο
 • Τρέχει νερό πίσω από το ψυγείο
 • Δουλεύει η κατάψυξη αλλά όχι η συντήρηση
 • Δεν κάνει απόψυξη
 • Δεν ανάβει η λάμπα
 • Πιάνει πάγο
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο
 • Το ψυγείο έχει μειωμένη απόδοση

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για τις επισκευές ψύξης και επισκευές ψυγείων. Και μην ξεχνάτε, σας προσφέρουμε Δωρεάν εκτιμήσεις με την επισκευή, έτσι δεν έχετε τίποτε να χάσετε!

Μάρκες συσκευών που επισκευάζουμε:

Teka, GE Επισκευή Ψυγείου Whirlpool Sub Zero Επισκευή Ψυγείου Bosch, Siemens, LG, Επισκευή Ψυγείου DAEWOO, Pitsos, Admiral, Candy, Brandt, Zanussi, Indesit , Franke, Miele, AEG, General Electric, Zanussi, Hoover, Electrolux, Morris, Beko, Elco, Korting, Επισκευή Ψυγείου Hot Point Ariston, Philco, Kelvinator, Hitachi, Liebherr, Neff, United, Hoover, Ignis, Samsung, Korting, Daewoo, Sharp κτλ. ψυκτικος-αθηνα-μαρκες-κατασκευαστες

 

Είμαστε εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι για την επισκευή Ηλεκτρικών Συσκευών παντός τύπου.
Εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα καθώς και όλες τις γύρω περιοχές στην Αττική. Καλέστε μας τώρα.
κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – τεχνικός ψυκτικός στον χώρο σας!

Άμεση επισκευή και αποκατάσταση βλαβών, αυθημερόν επίλυση εάν είναι εφικτό.