Βλάβη Κλιματιστικού

Βλάβη κλιματιστικού? Τηλεφωνήστε μας τώρα! Παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας, ΤΗΛ: 6946.086.250

Βλάβη Κλιματιστικού

Αν το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί λόγω βλάβης και αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα λόγω ζέστης, μπορούμε να βοηθήσουμε. Παρέχουμε γρήγορη και οικονομική Επισκευή & Συντήρηση Κλιματιστικού στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έμπειρο ψυκτικό τεχνικό για την βλάβη του κλιματιστικού σας.
Τα συστήματα κλιματισμού λειτουργούν για πολλές ώρες, ειδικά σε ζεστό καιρό και με δεδομένο το καθήκον τους για τη διατήρηση ένα καθορισμένου χώρο δροσερό για ώρες και ώρες, σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα χαλάσουν και θα χρειαστούν ειδική βοήθεια από κάποιον επαγγελματία.

Για όλες τις ανάγκες του κλιματισμού σας όπως βλάβες, συντήρηση και service εξωτερικής μονάδας, αλλά και για εγκατάσταση κλιματιστικού επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί και ειδικεύεται σε υπηρεσίες για την ψύξη και κατανοώντας τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς για την εγκατάσταση, συντήρηση ή επισκευή του κλιματιστικού σας.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χημικός Καθαρισμός Μαζί με Φρέον, μόνο 20€ !

Επισκευή της βλάβης κλιματιστικών, Εγκατάσταση AC Συστήματος και Συντήρηση Κλιματιστικού

Έχουμε νικήσει οποιαδήποτε γραπτή εκτίμηση για τα νέα συστήματα κλιματισμού, και διδάσκουμε πάντα τους πελάτες μας σχετικά με τον τύπο του συστήματος κλιματισμού που είναι καλύτερο για την κατάστασή τους.

Βλάβες κλιματιστικών

Τα πιο συχνά προβλήματα των κλιματιστικών είναι:

 • Έλλειψη ψυκτικού υγρού
 • Ανεπαρκής συντήρηση
 • Ηλεκτρική ανεπάρκεια
 • Προβληματικοί αισθητήρες
 • Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
 • Κατεστραμμένη πλακέτα

Ο Psyktikos.Net εστιάζει σε εγκαταστάσεις & επισκευές των εξής τύπως κλιματιστικών:

 • Κλιματιστικά Δαπέδου
 • Κλιματιστικά Τοίχου
 • Multi Κλιματιστικά
 • Κλιματιστικά Συμβατικά
 • Inverter Κλιματιστικά

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, βλαβη κλιματιστικου Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson

Κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – Τεχνικός Ψυκτικός Αθήνα – ψυκτικός στον χώρο σας. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να σας κατευθύνουμε πλήρως για τις υπηρεσίες που χρειάζεστε.