Εγκατάσταση Κλιματιστικού – Air Condition | Ψυκτικός Αθήνα

Εγκατάσταση Κλιματιστικού Ψυκτικός Αθήνα
Εγκατάσταση ΚλιματιστικούΨυκτικός Αθήνα κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – Air Condition στον χώρο σας

Εγκατάσταση Κλιματιστικού – Air Condition

Ο ψυκτικός – Psyktikos.Net ειδικεύεται στην επισκευή και εγκατάσταση κλιματιστικού. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας για την εγκατάσταση και τη σωστή τοποθέτηση του κλιματιστικού σας.

Δείτε το video με την εγκατάσταση κλιματιστικού – air condition 

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χημικός Καθαρισμός Μαζί με Φρέον, μόνο 20€ !

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα θέρμανσης και air condition, ή να συντηρήσετε τις υπάρχουσες μονάδες στον χώρο σας, προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες μας.

Εγκατάσταση & Τοποθέτηση Κλιματιστικού

Η εγκατάσταση air condition συστημάτων της κατοικίας ή της επιχείρησής σας μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα από τους πεπειραμένους ψυκτικούς μας. Σε περίπτωση που προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη σχετικά με την εγκατάσταση ενός κλιματιστικού, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, καθώς θα ανταποκριθούμε άμεσα και αξιόπιστα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Γνωρίζουμε ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού είναι απαραίτητα για την ασφάλεια και την άνεση της οικογένειας και των πελατών σας, για αυτό και αφιερώνουμε χρόνο να μας μιλήσετε, ώστε να κατανοήσουμε το πρόβλημά σας σε βάθος. Δεσμευόμαστε να κρατάμε τις τιμές προσιτές για κάθε εργασία εγκατάστασης κλιματιστικών.

 

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Ψυκτικός Αθήνα

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τα παρακάτω:

Επισκευή – Εγκατάσταση Κλιματιστικού Θέρμανσης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θέρμανση του σπιτιού σας, προχωρώντας στη διαδικασία επισκευής- τοποθέτησης κλιματιστικού.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού 

Αν το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί, παρέχουμε την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. Συγκεκριμένα, προχωρούμε στην επισκευή- εγκατάσταση κλιματιστικού στην Αθήνα και σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έναν έμπειρο ψυκτικό.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται σε υπηρεσίες που αφορούν την επισκευή, τη συντήρηση και την εγκατάσταση κλιματιστικών. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε λογικές τιμές.

Εγκατάσταση AC Συστήματος και Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Η εγκατάσταση air condition αποτελεί μία διαδικασία που απαιτεί μεθοδικά βήματα και τεχνογνωσία. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι πεπειραμένοι συνεργάτες μας θα προχωρήσουν αρχικά σε επιθεώρηση και στη συνέχεια στην τελική τοποθέτηση κλιματιστικού.

Στο Psyktikos.Net παρέχουμε υπηρεσίες επισκευής κλιματιστικών και συστημάτων ψύξης.

Συγκεκριμένα εκτελούμε εργασίες για:επισκευη-εγκατασταση-κλιματιστικο-ψυκτικος

  • Κλιματιστικά Δαπέδου – Κλιματιστικά Τοίχου
  • Επισκευή Εγκατάσταση Κλιματιστικού
  • Multi Κλιματιστικά
  • Κλιματιστικά Συμβατικά
  • Επισκευή  Inverter – Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένων:

ψυκτικος-αθηνα-μαρκες-κατασκευαστες

Επισκευές – Service Κλιματιστικών Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Εγκατάσταση Κλιματιστικού Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson

κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – τεχνικός ψυκτικός, άμεσα στον χώρο σας.

Καλέστε μας σήμερα, για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να επιθεωρήσουμε το σύστημα κλιματισμού σας, ώστε να προχωρήσουμε στην επισκευή του.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα κλιματιστικά είναι:

συντήρηση κλιματιστικού

  • Συμπλήρωμα με φρέον και ψυκτικό υγρό της μονάδας (αν χρειαστεί)
  • Καθαρισμός φίλτρων αέρα – περσίδων
  • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
  • Καθαρισμός των ανεμιστήρων
  • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
  • Καθαρισμός των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με ειδικό υγρό

Τα πιο συχνά προβλήματα των κλιματιστικών είναι:

  • Έλλειψη ψυκτικού υγρού
  • Ανεπαρκής συντήρηση
  • Ηλεκτρική ανεπάρκεια
  • Προβληματικοί αισθητήρες
  • Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
  • Κατεστραμμένη πλακέτα