Εγκατάσταση Κλιματιστικού – Air Condition | Ψυκτικός Αθήνα

Εγκατάσταση Κλιματιστικού Ψυκτικός Αθήνα
Εγκατάσταση ΚλιματιστικούΨυκτικός Αθήνα κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – Air Condition στον χώρο σας

Εγκατάσταση Κλιματιστικού – Air Condition – Ψυκτικός Αθήνα

Ο ψυκτικός – Psyktikos.Net ειδικεύεται στην επισκευή και νέα εγκατάσταση air condition. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας για την εγκατάσταση και επισκευή του κλιματιστικού σας, είτε είναι επισκευή θέρμανσης είτε επισκευή ψύξης, καθώς και την εγκατάσταση.

εγκατάσταση κλιματιστικού air condition video

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χημικός Καθαρισμός Μαζί με Φρέον, μόνο 20€ !

Αν χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα θέρμανσης και air condition, ή συντήρηση της υπάρχουσας μονάδας, προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές και επαγγελματικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας, τόσο οικιστικών όσο και εμπορικών.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού & Θέρμανσης (τοποθετηση air condition)

Η θέρμανση και επισκευή κλιματιστικού από τους έμπειρους ψυκτικούς μας στην Αττική είναι ανίκητη. Εάν χρειάζεστε υπηρεσία έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς, θα ανταποκριθούμε γρήγορα και αξιόπιστα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Γνωρίζουμε ότι τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού σας είναι απαραίτητα για την ασφάλεια και την άνεση της οικογένειάς σας ή τους πελάτες σας, έτσι μπορούμε να σας αφιερώσουμε αρκετό χρόνο να μας μιλήσετε και να κατανοήσουμε την κατάστασή του προβλήματος σας. Κρατάμε τις τιμές σε προσιτές τιμές όταν ερχόμαστε για την εγκατάσταση ή την εκτέλεση εργασιών συντήρησης θέρμανση και κλιματισμό.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού - Ψυκτικός Αθήνα

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τα παρακάτω:

Επισκευή – Εγκατάσταση Κλιματιστικού Θέρμανσης

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την θέρμανση του σπιτιού σας, εκτελώντας τη διαδικασία συντήρησης σε θερμότητα.

Εγκατάσταση Κλιματιστικού Ψυκτικός Αθήνα

Αν το κλιματιστικό σας δεν λειτουργεί, και αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Προσφέρουμε επισκευή AC/Εγκατάσταση Κλιματιστικού στην Αθήνα και σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές. Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με έμπειρο ψυκτικό τεχνικό.
Τα συστήματα κλιματισμού λειτουργούν για πολλές ώρες, ειδικά σε ζεστό καιρό και με δεδομένο το καθήκον τους για τη διατήρηση ένα καθορισμένου χώρο δροσερό για ώρες και ώρες, σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα χαλάσουν και θα χρειαστούν ειδική βοήθεια από κάποιον επαγγελματία.

Για όλες τις ανάγκες του κλιματισμού, επικοινωνήστε με τον ψυκτικό τεχνικό. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί και ειδικεύεται σε υπηρεσίες για την ψύξη και Εγκατάσταση Κλιματιστικού. Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε μια τίμια τιμή για την συντήρηση, επισκευή και Εγκατάσταση Κλιματιστικού (τοποθετηση air condition).

Εγκατάσταση AC Συστήματος και Εγκατάσταση Κλιματιστικού – τοποθετηση air condition

Έχουμε νικήσει οποιαδήποτε γραπτή εκτίμηση για τα νέα συστήματα κλιματισμού, και διδάσκουμε πάντα τους πελάτες μας σχετικά με τον τύπο του συστήματος κλιματισμού είναι καλύτερο για την κατάστασή τους.

Psyktikos.Net για τις επισκευές κλιματιστικών και συστήματα ψύξης, συγκεκριμένα επισκευάζουμε:επισκευη-εγκατασταση-κλιματιστικο-ψυκτικος

 • Κλιματιστικά Δαπέδου – Κλιματιστικά Τοίχου
 • Επισκευή Εγκατάσταση Κλιματιστικού
 • Multi Κλιματιστικά – Εγκατάσταση Κλιματιστικού
 • Κλιματιστικά Συμβατικά
 • Επισκευή Ινβέρτερ Inverter Εγκατάσταση Κλιματιστικού

Εξυπηρετούμε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένων:

ψυκτικος-αθηνα-μαρκες-κατασκευαστες

Επισκευές Service Κλιματιστικών Mitsubishi, Daikin, Toyotomi, Midea, Fujitsu, Gree, Panasonic, Toshiba, Sanyo, Inventor, Εγκατάσταση Κλιματιστικού Haier, LG, Hitachi, Samsung, Carrier, Airwell, Galanz, Argo, Sharp, Olefini, F&U, Morris, Miyoto, Whirlpool, Excel, Fisher, Kerosun, General, Skytec, Beko, Dai-Ichi, Fidji, Yoko, Atlantic, AUX, Nordstar, Hisense, Philco, Westinghouse, Desa, Dynamic, Electrocom, Finlux, Primo, Technibel, Akai, Carad, Chunlan, DAI-CHI, Delonghi, Electrolux, Melico, Miro, Nakassi, Osaka, Singer, Suntec, Adeo, Clatronic, Coolstar, Focus, Fujimi, IQ, Kelvinator, Mercury, Neo, Nitto, Winson
κ. Δημήτρης ΤΗΛ: 6946.086.250 – τεχνικός Ψυκτικός Αθήνα ψυκτικός στον χώρο σας.Καλέστε μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού και να δούμε τι διαφορά κάνει η ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα κλιματιστικά είναι:

συντήρηση κλιματιστικού

 • Συμπλήρωμα με φρέον και ψυκτικό υγρό της μονάδας (αν χρειαστεί)
 • Καθαρισμός φίλτρων αέρα – περσίδων
 • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
 • Καθαρισμός των ανεμιστήρων
 • Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού
 • Καθαρισμός των εξωτερικών και εσωτερικών μονάδων με ειδικό υγρό

Τα πιο συχνά προβλήματα των κλιματιστικών είναι:

 • Έλλειψη ψυκτικού υγρού
 • Ανεπαρκής συντήρηση
 • Ηλεκτρική ανεπάρκεια
 • Προβληματικοί αισθητήρες
 • Κακή αποχέτευση συμπυκνωμάτων
 • Κατεστραμμένη πλακέτα